Een echte vakman … zonder zorgen een nieuwe badkamer laten uitvoeren. Dan kunnen wij u de beste vakmannen aanbevelen. Zo kan u er zeker van zijn dat de werken worden uitgevoerd met het hoogst mogelijk professionalisme.

Wij selecteren vakmannen die een volledige badkamerrenovatie kunnen afwerken, dit gaat van het verleggen van leidingen, bezettingswerken, aanpassen elektricitiet, plaatsen sanitaire toestellen en tegelen. Kortom, alles wordt aangepakt!

Graag sommen we nog enkele voordelen op:

  • Is uw woning ouder dan 10 jaar? Dan geniet u van een voordelig BTW-tarief van 6% bij samenwerking met een erkend installateur.
  • Na opmaak offerte in onze toonzaal, komt een vakman ter plaatse. Hij bespreekt samen met u welke extra werken ze moeten uitvoeren, nadien bezorgt hij u een totaalofferte zodat u een correct beeld heeft van het totale prijskaartje.
  • Zit u nog met vragen over de opstelling van uw badkamer, heeft u nog twijfels over bepaalde afmetingen? Bespreek deze ter plaatse met de vakman, met hun ruime ervaring kunnen zij u beslist verder helpen.
  • Door het gebruik van kwaliteitsvol installatiemateriaal mag u er zeker van zijn dat uw droombadkamer jaren meegaat!