Sunshower

Eindeloze mogelijkheden met Sunshower

Sunshower biedt een productlijn met diverse verschillende uitvoeringen. Verkrijgbaar in zwart of wit, voor het hele lichaam of een gedeelte ervan en combinaties van zonlicht én infrarood of uitvoeringen met alleen infrarood. Afhankelijk van je voorkeuren, kies je eenvoudig welke Sunshower bij jou past.

Meer info: https://sunshower.nu/nl/producten/

Deluxe

Design Sunshower Deluxe heeft vijf infraroodlampen van elk 500W en vier UV-lampen. Fraai afgewerkt in aluminium en voorzien van een gezandstraalde glasplaat. Tip: Combineer Sunshower Deluxe met een stoomcabine voor extra weldaad en genot.

 

Pure XL

Design Sunshower Pure XL is groot genoeg om u van nek tot knieën van een diepe, weldadige warmte te voorzien. De slanke aluminium behuizing bevat twee infrarood-lampen van 2 x 750W en is afgewerkt met een gezandstraalde glasplaat. Sunshower Pure XL is een inbouwoplossing, dus prachtig te integreren in de …

 

 

 

 

Pure

Design Sunshower Pure is een compact model dat ongeveer de helft van het lichaam kan behandelen. Slechts één enkele infrarood lamp van 1000W heeft een uitermate krachtig effect. Verkrijgbaar in het zwart of wit.

 

Combi

Design Sunshower Combi is iets kleiner dan de inbouwvariant Sunshower Deluxe. Voorzien van vier infraroodlampen van elk 500W en drie UV-lampen. Elegant in de hoek te plaatsen als zwevend element. Voorzien van een gezandstraalde glasplaat in een slank aluminium frame. Verkrijgbaar in het zwart of wit.

 

Solo

Design Sunshower Solo is iets kleiner dan Sunshower Combi en voorzien van twee infraroodlampen van elk 750W. Elegant in de hoek te plaatsen als zwevend element. Voorzien van een gezandstraalde glasplaat in een slank aluminium frame. Verkrijgbaar in het zwart of wit.

 

 

Open chat
Een vraag?
Hallo, hoe kunnen we u helpen?
Powered by