Nieuws

Nieuws

Opendeurdagen!

Opendeurweekend

Kom langs op onze opendeurdagen en geniet van interessante acties! Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op een nieuw regendoucheset! Laat u rondleiden in onze showroom, doe inspiratie op met een lekker glaasje en hapje in de hand!

Maak dit weekend uw wensen waar met onze wensballonnen! Maar vooral, kom uw meest interessante offerte halen…

Redenen genoeg dus om vrijblijvend eens binnen te springen!

Opendeurdagen SaniClima

Onze opendeurdagen zijn in aantocht…

SaniClima zet de deuren open van 20 tem 28 april. We zijn dan een weekend DOORLOPEND OPEN van 10u tot 17u op zaterdag 21 en ZONDAG 22 april. DONDERDAG 26 april zijn wij LAAT OPEN tot 21u!

We zorgen voor een drankje, iets lekkers .. uiteraard, maar vooral zorgen we voor hòpen verse & creatieve badkamerinspiratie, fonkelnieuwe – genietbadkamers, 300% trots team met ongelooflijk veel pit & zin én natuurlijk ook een extraatje bij elke toonzaalbestelling. Er zijn kortingen, maar ook leuke cadeautjes.

Dus .. EEN SUPER DIKKE WELKOM ..

We staan uiterst fier & ongeduldig te trappelen om jullie tijdens ons OPEN DEUR weekend te zien .. TOT DAN !

Fijne paasdagen! Paaszaterdag open tot 12u30!

SaniClima wenst iedereen fijne paasdagen!

Paaszaterdag zijn

SaniClima wenst iedereen fijne paasdagen!

Paaszaterdag zijn wij open tot 12u30!

Bezoek onze showroom tijdens Batibouw en geniet van talrijke acties!

Batibouw staat weer voor de deur. Ook onze showroom toont al de nieuwigheden van 2018 in de badkamerwereld. Laat u rondleiden en ontdek dat onderhoud én design héél mooi kan samengaan. Samen met onze professionele partners maken wij uw droombadkamer waar!

Geniet daarom van de batibouwacties in onze showroom!

Teamwork makes the dream work – installatie-partners

Met onze partners op uitstap naar Hansa & DezignStone. Een leerrijke dag met veel nieuwigheden. Programmeer kraanwerk op elektriciteit. Productie van onze Solid Surface wanden.

SOLDEN tot 31 januari 2018!

Op zoek naar solden op badkamers? Dan bent u aan het goede adres!

Onze solden zijn geldig op verschillende toonzaalmodellen en producten tem. 31 januari 2018.

Bezoek snel onze showroom om het te komen bekijken en ervan te profiteren!

Kerstvakantie van 23 december tem 8 januari 2018.

We zullen tijdens de feestdagen gesloten zijn van zaterdag 23 december 2017 tot en met maandag 8 januari 2018. Vanaf 9 januari 2018 staan we opnieuw boordevol energie voor u klaar.

Fijne feestdagen!

Geniet nog van de kerstacties tem. 22 december!

Beste klanten,

Onze kerstman heeft voor u heel wat producten geselecteerd met gigantische kerstkortingen. Kom langs in onze showroom om ervan te genieten.

Vanaf 1 januari 2018 verwachten wij zoals elk jaar op heel ons gamma een prijsstijging. Geniet daarom dit jaar nog van de oude prijzen voor uw badkamer in 2018!

Zwarte piet tijdens opendeurdagen!

Sinterklaas is aangemeerd op de Nieuwe Kaai! We hebben zelfs hulp gehad van zwarte piet tijdens ons opendeurweekend! Breng nog snel uw ingekleurde tekening binnen en ontvang een lekker cadeautje!

 

Opendeuracties blijven geldig tem. eind november 2017!

Opendeurdagen

’t staat vast, ’t is gepland! onze opendeurdagen komen er weer aan. Noteer alvast 25&26 november om een glaasje bubbels te komen drinken!

Zaterdag en zondag 25 & 26 november zijn we heel het weekend open! Fikse kortingen, leuk cadeau bij uw bestelling, glaasje bubbels, welkom op onze opendeurdagen!