FAQ

FAQ

Tijdloos kunnen genieten van een weldadig bad is belangrijk. Alleen lijken badranden op zekere leeftijd onoverkomelijk hoog. Daarom biedt onze fabrikant Novellini een bad aan met een douchedeur. Door de lage drempel is het instappen eenvoudig voor wie een bad of douche wil nemen. Plaats de deur in het bad, ga zitten, laat het vollopen en genieten maar.

Antislip, voelt warm aan en is gemakkelijk in onderhoud.

Nee, maar we raden het je wel aan. Zo kunnen we de nodige tijd en zorg besteden aan het opstellen van een geschikte offerte.

Ja, als de chape minimum 10cm dik is.

Voor een hangtoilet rekenen wij 80cm breed, dit ook voor een comfortabele zitruimte.

Dat gebeurt best met zachte zeep. En één keer per jaar met een neutrale autopolisch om eventuele krassen eruit te halen en om een beschermlaag te vormen. Gebruik zeker geen bijtende producten of producten met een oplosmiddel.

We voorzien daar gemiddeld 1 à 2 uur voor. Al vanaf de eerste moment bij een bezoek aan onze showroom, gaat u buiten met de gewenste offerte!

Een wastafel/meubel hang je best op ca. 90cm, een toilet op 44cm. Een bad bouw je best in zodat de boden op vloerniveau ligt.

Een duobad heeft 2 rugzijden en de sifon bevindt zich in het midden. Ze bestaan al vanaf 170×75 cm. Hoe groter ze zijn, hoe comfortabeler je uiteraard met 2 personen in bad zit. De buitenafmetingen van een bad zijn niet altijd bepalend voor de ruimte binnenin.