Doe het zelf

Een eigen woning bouwen is voor velen een grote levensdroom.  Bouwen wordt vandaag de dag alsmaar duurder waardoor deze droom in bepaalde gevallen onbereikbaar wordt. SaniClima biedt hiervoor de oplossing.

Door het zelf uitvoeren van de sanitaire installatie en het plaatsen van de producten zal je duizenden euro’s kunnen besparen op je bouwbudget. Je hoeft eigenlijk geen bouwervaring te hebben, iedereen kan zelfbouwen! Graag helpen wij onze zelfbouwers graag verder met tips en tricks waar nodig. Wij bezorgen u ook handige technische fiches met daarop de nodige voorzieningen en afmetingen. Ook op het internet vind je tegenwoordig al veel handige filmpjes…

… service en tips waar u ze nodig heeft! Bovenal geniet u van zeer aantrekkelijke zelfbouwerskortingen op heel ons assortiment!

Waarom kiezen voor zelfbouw?

  • een aanzienlijke besparing op je bouwbudget
  • geen ervaring vereist, dus ook jij kan zelfbouwen
  • begeleiding en advies door SaniClima
  • SaniClima beschikt over een uitleendienst van gereedschappen 
  • gratis levering op de werf
  • technische ondersteuning door zaakvoerder
  • wij denken met u mee!

 

INSTALLEER JE BADKAMER ZELF, GOEDKOPER & BETER

Samen met jouw dromen en onze ervaring creëren wij op een heel persoonlijke manier je eigen badkamer.
We gaan zelfs zover dat we je in een bad laten plaatsnemen om de perfecte lengte en rugligging te bepalen.
Wij maken graag tijd voor jou. Jouw droom begint in onze toonzaal!

TOESTELLEN

In onze toonzaal krijg je inspiratie. Je vindt er topmerken van uitstekende kwaliteit. En je hebt de garantie op een correcte dienst na verkoop.
Al tijdens je eerste afspraak ontvang je een gedetailleerd voorstel van alle toestellen. Voor elk gekozen toestel kan je een volledige technische fiche krijgen. Handig om de juiste hoogte van afvoer, toevoer en elektriciteit te bepalen.

LEVEREN

We leveren gratis op uw werf. Vooraf kan je de inbouwgedeeltes (kraanwerk/toilet) al afhalen. Het bad of douchebak heeft u ook al eerder nodig.  Dit zijn voorraadartikelen zodat deze snel beschikbaar zijn.  Na de betegeling volgt de afwerking en kunnen wij de producten na +/- 6 à 8 weken gratis leveren.

AFHAALBALIE

Bent u op zoek naar hulpstukken, pvc, badkamerventilatoren, sanitair-onderdelen, gereedschap of komt u een bestelling afhalen? Wij heten u dan graag welkom in onze afhaalbalie via de ingang van onze toonzaal. De kans is groot dat wij precies in voorraad hebben wat u zoekt.

Ook voor al uw technische vragen kan u in onze afhaalbalie terecht.

Gedurende het traject dat een artikel bij ons aflegt, wordt het gecontroleerd op aantal en kwaliteit. Elk product geniet onze bijzondere kwaliteitswaarborg en wordt met een sluitende garantie aangeboden.

Onze afhaalbalie bevindt zich op dezelfde locatie als de winkel. De toonbankverkoper verzamelt de goederen, maakt een afhaalnota en de klant kan dankzij de snelle dienstverlening tevreden terug aan het werk!

Via onze parking in de Karel Oomsstraat worden alle materialen handig in uw wagen geladen.