Wellness

Wellness

Stoomdouche

Een stoomdouche: een onvergetelijke ervaring voor al uw zintuigen.

Waarom een gewone douche plaatsen als u al voor een kleine meerprijs een stoomdouche installeert? Bij een stoomdouche hoeft u uw doucheruimte bovendien niet verder af te werken met tegels. De stoomcabine, met comfortabele zit- en ligplaatsen, is immers gemaakt uit hoogwaardige materialen zoals glas, kwalitatieve kunststoffen en hardhout. Een droom in uw badkamer!

Een stoomdouche heeft vele ontspannende en geneeskrachtige functies:

  • Een stoombad reinigt en zuivert het lichaam.
  • Het biedt verlichting bij verkrampte spieren, verkoudheid en heesheid.
  • Speciale sproeiers zorgen voor een aangename hydromassage.
  • Kleur- en aromatherapie werken alle stress weg.
  • Een streepje muziek maakt de ervaring compleet.

TIP: Een frequent gebruik met afwisseling tussen de warme hamam en een koude douche verhoogt de weerstand tegen ontsteking van de luchtwegen.

Bubbelbad

Niets heerlijker dan een lekker warm bad. Of toch? Bubbelbaden, ook wel systeembaden genoemd, zorgen ook voor meer genot in uw badkamer. Ontspanning en relaxatie troef! Bubbelbaden bevorderen de bloedsomloop en verkwikken u helemaal. Maar ook bij revalidatie en neurologische aandoeningen, zoals artrose, bewijzen ze hun nut.

Er zijn twee systemen mogelijk bij bubbelbaden.

Luchtmassage

Bij luchtmassage wordt de lucht ingeblazen via injectoren op de bodem en zijkanten van het bad. De kracht bepaalt u zelf. Dit systeem is aangewezen bij stress, rugpijn en zware benen.

Watermassage

Bij watermassage zorgen hydrojets voor massage aan de rug en/of voeten door het inblazen van water en lucht. U kiest zelf of u meer lucht of water wilt inblazen. Dit systeem werkt doeltreffend bij plaatselijke spierpijnen en reuma, en slankt vrouwelijke rondingen af.