Wij zijn gesloten van 24 december tot 7 januari. Vanaf dinsdag helpen wij u graag terug verder.

Toiletten

Toiletten

Ook het kleinste kamertje is belangrijk en trendgevoelig. De traditionele staande toiletten zijn alombekend. Nieuw echter zijn de hangtoiletten, die worden opgehangen aan de wand. Het spoelsysteem zit verborgen in de muur, met als enige veruiterlijking een klein bedieningspaneel, praktisch én esthetisch dus.

De nieuwste trend is uiteraard het randloos hangtoilet.Het randloze toilet is voorzien van een spoeltechniek waarbij de gebruikelijke spoelrand is komen te vervallen. Deze randloze spoeltechniek maakt een eenvoudige reiniging van de binnenzijde van het toilet en de spoelopening mogelijk waarbij het gehele toilet effectief en krachtig wordt gespoeld. Dit spoelsysteem zorgt daarmee voor een onovertroffen hygiëne op wc-gebied.

Door de randloze spoeltechniek zijn deze toiletten eenvoudiger en sneller schoon te maken waardoor bewijsbaar op tijd en kosten bespaard wordt. De investering in randloze toiletten verdient zich reeds na enkele maanden terug.

TIP: Een toilet is meestal 42 centimeter hoog. Toch biedt een hogere plaatsing soms meer comfort, zeker als u ouder wordt. Voor zowel hang- als staande toiletten zijn verhoogde modellen verkrijgbaar. Meer advies daarover krijgt u in onze toonzaal.

Geberit AquaClean Sela - Hygiëne in een nieuwe dimensie!

  • Discreet en modern design
  • Zachte en parelende douchestraal op lichaamstemperatuur
  • Regelbare intensiteit van de douchestraal
  • Oscillerende douchearm
  • Eenvoudige bediening, overzichtelijk vormgegeven afstandsbediening
  • Wc-zitting met soft close mechanisme en dekselrem
  • Eenvoudig en makkelijk te reinigen

Het discrete ontwerp laat niet vermoeden dat dit een wc is waarmee u met water wordt gereinigd. De Geberit AquaClean Sela maakt indruk door zijn modern design en past in vrijwel elke badkameromgeving. Via een druk op de toets wordt u met een zachte, parelende douchestraal op lichaamstemperatuur gereinigd. De intensiteit van de douchestraal kan op vijf verschillende niveaus worden geregeld, terwijl u door de oscillerende douchearm bijzonder comfortabel wordt gereinigd. Zitting en deksel eenvoudig worden verwijderd en zijn zo makkelijker te onderhouden.