Het grote voordeel van een douche is dat die minder water verbruikt dan een bad. Maar een douche is zoveel meer dan dat. De dynamiek van het water en de verkwikkende stralen maken van elke douche een weldadig ritueel.

De douchebak, zowel standaard als de inloopdouche, een douchetube in acryl, leisteen of corian - bestaat in vele vormen en maten, zelfs rond is geen probleem. Of u kunt werken met een douchegoot verwerkt in uw vloer of muur.

Bij de deuren en wanden van de douchecabine is veiligheidsglas met een antikalklaag al bijna een standaard voor extra onderhoudsgemak. Klap-, vouw-, schuif- of draaideuren zorgen ervoor dat de cabine perfect past in elke ruimte.

TIP: héél vernieuwend zijn de volledig gesloten douchecabines met glazen achterwanden!

Stijlvol frame zorgt voor finishing touch in uw douche.

Stijlvol frame zorgt voor finishing touch in uw douche.

De populaire douchewand van Novellini (voor het creëren van een inloopdouche met industriële look) is nog verder uitgebreid. Met een stijlvolle accessoire: een minimalistisch designframe dat u eenvoudig aan de douchewand kunt bevestigen. Zo krijgt u een moderne handdoekhouder aan de buitenzijde of een mooi planchet aan de binnenzijde. Met het unieke ontwerp bewijst Novellini…

De details maken het verschil...

De details maken het verschil…

Soft-close inloopdouche

Opera douchewand met soft close schuifdeuren
Hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit gaan hand in hand bij de Opera douchewanden. De serie is namelijk voorzien van een superieur soft close systeem. Bij zowel het openen als sluiten van de douchedeuren wordt de beweging vertraagd. Dit waarborgt niet alleen de veiligheid, maar ook een ongekend comfort. Daarbij is er ook gedacht aan het design: de fluweelzachte handgrepen zijn mooi geïntegreerd in de douchewand en zorgen voor een prachtige afwerking.

Douchebakken in acryl

Douchebakken in acryl

De douchebakken van SaniClima die aan elke ontwerpsituatie kunnen worden aangepast, zorgen voor maximale stabiliteit tijdens het douchen. Olympic plus topper in prijs/kwaliteit!

Dzignstone composiet

Een douche zonder tegels in Solid surface is steeds tot in de kern gekleurd en vervaardigd via een geoptimaliseerd productieproces. Onderhoudsgemak, hygiënisch, krasvast, UV-bestendig, maatwerk, europeese kwaliteit, anti-slip.

Artissan softwall

Artissan softwall

Acrylwanden zijn een betaalbare oplossing voor een douche zonder tegels. Er zijn weinig of zelfs geen naden meer zodat vuile voegen of silicone verleden tijd zijn en u uzelf heel wat poetsuurtjes bespaart.

Douche zonder tegels

Douche zonder tegels

Een douche zonder tegels is niet alleen heel trendy maar betekent ‘geen voegen’ en dus ook minder onderhoud. Ontdek onze 2 oplossingen voor de naadloze douche; acrylwanden en solid surface of beter bekend als Corian.

Wit: veelzijdig, rustgevend, modern.

Wit: veelzijdig, rustgevend, modern.

Wit: veelzijdig, rustgevend, modern, én mooi in uw badkamer. Wit laat uw badkamerruimte stralen en zorgt voor een neutraal en tijdloos resultaat.

De nieuwe generatie douchebak

De nieuwe generatie douchebak

douchetube in novosolid, de combinatie van oersterk materiaal. Black black is back!

Douchedeur

Douchedeur

Een duidelijk aanwezig frame van een douchedeur met een onderscheidend karakter: een ontwerp met lef.

Kunst in uw badkamer

Kunst in uw badkamer

De laatste interieurtrend de dag van vandaag. Een ode aan de stalen kozijnen van weleer in uw inloopdouche. Een geweldige look-a-like van het industriële maakt van uw doucheruimte een waar kunstwerk.

Douchetube, MC Bath

Douchetube, MC Bath

Mcbath heeft een uitgebreid gamma elegante douchevloeren en muurpanelen uit Acrystone. De matte GELCOAT toplaag beschermt tegen krassen, schokken en chemische producten. Bijkomend is deze uiterst resistente toplaag antislip gecertifieerd. De douchevloeren en muurpanelen zijn beschikbaar in 8 standaard kleuren en optioneel zijn deze ook verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Ze worden op maat aangemaakt,…

Novellini, Eon - douchecabine

Novellini, Eon – douchecabine

Ook voor de kleine badkamer bieden wij mooie oplossingen!

Novellini, Revolution inloopdouche

Novellini, Revolution inloopdouche

Revolution is de ideale oplossing als de wens bestaat om een bad te vervangen door een douche of inloopdouche. Zonder veel breekwerk een aanpassingen geniet u snel van een inloopdouche!

Novellini, Zephyros

Novellini, Zephyros

Denk “out of the box” en maak een keuze uit het uitgebreide assortiment van profielkleuren en glassoorten. Comfort en stijl in een douchecabine – Veelzijdig, ook bij moeilijke montagesituaties. Schuifdeur + zijwand