Voor elk budget en voor elke ruimte maken wij uw droombadkamer waar!

De badkamer is een echte leefruimte geworden, zoals de woonkamer, waarin u tot rust komt en even alle stress vergeet. Daarom is het belangrijk dat uw badkamer helemaal ingericht is zoals u het wilt, naar uw smaak, volgens uw behoeftes en uw budget. SaniClima is daarbij uw gids en volgt de nieuwste trends en innovaties op de voet.

Ontdek op deze website alvast enkele voorsmaakjes en tips.

Voor het ruimste aanbod én persoonlijk advies nodigen we u graag uit in onze toonzaal te Turnhout.

Badkamerverwarming

Badkamerverwarming

Badkamerverwarming is onmisbaar. Wie houdt er niet van een warme ruimte om in te baden en te douchen? Radiatoren op warm water en ook elektrisch! Uw handdoekradiator met een prachtig design. U vindt het bij SaniClima!

Lees meer
Acrylpanelen

Acrylpanelen

Acrylpanelen voor zelfbouwers, high-end afwerking met Artissan-panelen of prachtige composietpanelen in je douche? You name it, we got it! Informeer zeker naar ons ruim assortiment in douchebekleding.

Lees meer
Welkom in de badkamerwinkel van de Kempen!

Baden

Niets is beter dan een heerlijk warm bad in de winter. Hoewel veel baden worden vervangen door douches, blijft een bad voor velen onmisbaar. Kijk even en doe wat ideeën op!

Lees meer
Badkamermeubels

Badkamermeubels

Op zoek naar een passend badkamermeubel? Dan hebben wij gegarandeerd wat u wil, van maatwerk tot budgetvriendelijke meubelen Kortom een uitgebreid assortiment!

Lees meer
Toiletten

Toiletten

Hangwc’s , staande wc’s , randloos of douche-wc’s ? Je kan ze allemaal vinden in ons assortiment! In onze toonzaal maken we je graag wegwijs in de mogelijkheden.

Lees meer
Welkom in de badkamerwinkel van de Kempen!

Wastafels

Op elk potje past een deksel, zo dus ook voor de wastafels die je nodig hebt om op een tablet of vrijhangend te plaatsen. Wij helpen je zoeken naar de juiste combinatie.

Lees meer
Wellness

Wellness

Wellness in uw badkamer. Maak van uw badkamer een wellnessruimte dmv stoomdouche, sauna, infrarood, … Kom het bezichtigen in onze showroom in Turnhout.

Lees meer
Kraanwerk

Kraanwerk

Wastafelkranen zijn onmisbaar in de badkamer! Ook wel de pareltjes genoemd, want de details maken het verschil! Topkwaliteit met de keramische binnenwerken.

Lees meer
Douches

Douches

Niets is heerlijker dan een zalige douche om je dag mee te beginnen. Uit de vele mogelijkheden in het kraanwerk bekijken wij graag welke douche voor u perfect is om jou het gewenste resultaat te geven!

Lees meer
Gastendoekjes

Accessoires

Kies uw aankleding voor uw badkamer in onze showroom. De accessoires van Aquanova geven uw badkamer ongetwijfeld de finishing-touch!

Lees meer

Blader door enkele online meubelcatalogussen: