Badkamer realisaties

Bekijk hier enkele van onze inspirerende badkamer renovaties en ontdek hoe wij van elke ruimte een indrukwekkende, doordachte badkamer maken.

Voor mij is SaniClima een team met een familiale aanpak, ik ben een tevreden klant.

Ik worstelde met een aantal euvels in mijn verouderde badkamer dus besloot ik SaniClima in Turnhout een bezoekje te brengen. Ik werd hartelijk verwelkomd door hun verkoper Peter en na een kennismakend gesprek bekeken we in de toonzaal alle hedendaagse toestellen en materialen van dichterbij.

Een installateur van SaniClima kwam bij mij ter plaatse om te bekijken hoe we zo comfortabel én praktisch mogelijk mijn badkamer zouden inrichten.

SaniClima ging met deze informatie aan de slag en nodigde me uit om mijn toekomstige badakper op hun 3D programma te bekijken.

Hun interierarchitecte Nathalie hielp me ook nog bij de keuze inzake kleurcombinaties voor de pvc wand- en vloerbekleding. Ik twijfelde dan ook geen moment om de offerte te nodertekene, die perfect binnen budget viel.

Mevr. Loomans - Turnhout

Danny had al een hele zoektocht achter de rug...

Na vele andere toonzaalbezoeken is Danny de brug overgestoken en zo toevallig bij SaniClima terecht gekomen. Onze installateur is bij hem langsgegaan. Danny vond hem zo professioneel en meedekend, waardoor hij per direct zijn fiat gaf.

Tevreden tijdens en na de installatie die hij dag op dag zelf heeft meegevolgd. Na de werken werd zijn badkamer met onze Aquanova-accessoires helemaal tot in de puntjes gedecoreerd.

Een prachtig resultaat, waar zelfs zijn overbuurvrouw van versteld staat.

Klant aan het woord: Danny Crauwels - Turnhout

Fam. Gevers koos voor een leuke inloopdouche

Een badkamer met zo’n luxe, grote inloopdouche: dát leek de familie Gevers uit Mol fantastisch. Nu de kinderen ouder zijn, is een bad immers niet meer nodig. De combinatie van eigen inzicht en een goed interieuradvies leidde tot een schitterende badkamer met grote inloopdouche. De lambrisering in hetzelfde hout als het meubel geeft ons een zeer warm en knus gevoel.

Maar we zijn ook vooral blij met de oplossing voor de wastafel en het eiken meubel: “We wilden graag een onderhoudsvriendelijk blad en ik twijfelde over hout, want hoe houd je dat mooi?

Gelukkig zagen we in de showroom deze oplossing met dit prachtige composieten blad. De waterval-kranen hebben het helemaal waargemaakt en zijn de kers op de taart!

Sandra bracht de natuur in haar badkamer !

Sandra is veel buiten te vinden: actief op haar paard of knus in de tuin. En ook binnen houdt ze van de verbinding met buiten. Dat was een grote inspiratiebron voor onze badkamer.”

De landelijke sfeer moest ook in de badkamer terugkomen. Met een berg vol inspiratie zijn ze naar verschillende badkamerwinkels gegaan. Bij SaniClima hebben ons vanaf het eerste moment perfect begeleid. Het is echt verbazend dat iemand die je niet kent, precies weet wat je nodig hebt”, vertelt Sandra enthousiast.  

Moderne badkamer met stoere accenten bij Fam. Bols

André en zijn vrouw passeerden tijdens hun fietstocht op de nieuwe kaai onze opendeurdag. Ze sprongen maar eens binnen maar werden al ineens verliefd op het prachtige badkamermeubel dat in de showroom stond.

Ze waren ook op zoek naar een zeer onderhoudsvriendelijke douche, de douche in solid surface voldeed aan al hun wensen.

Met een slim badkamerontwerp en vakmensen pur sang is het een moderne badkamer geworden waar de hele familie in geniet. 

De eigentijdse accessoires van Aquanova zorgen ervoor dat de badkamer een persoonlijke uitstraling krijgt.

Als fotograaf heeft hij heel zijn project in scène gezet, bij een bezoek aan SaniClima kan iedereen zijn fotoreportage van hun badkamer bekijken om zo wat inspiratie op te doen.

Binnenkijken bij familie Gorremans

Familie Gorremans koos voor een badkamer met een moderne twist.

Strak, met niet te veel tierelantijnen, maar wel warm”, zo legt Tinne uit.

Het badkamermeubel zag ze in de showroom hangen en sprak haar direct aan. Zeker in combinatie met de solid surfacekom en het wit matte bad en de wit matte onderkasten. De koperkleurige kranen springen uit het oog en zorgen voor  kleur in dit interieur. Samen zochten we producten en materialen bij elkaar. Zo is de badkamer stap voor stap gevormd.

Nu de verbouwing helemaal klaar is, genieten we nog meer van het frisse wit en daardoor sfeervolle badkamer. Deze kleur geeft echt rust en eenheid.

 

Fam. Van Zand

Hans en Marjan verhuisden twaalf jaar geleden naar een  stadwoning. Nooit zijn ze tevreden geweest over hun badkamer. Ze miste de warme natuurtinten. Ze wensten de landelijke stijl in huis te brengen waar ze altijd al van droomden. Nu de badkamer vernieuwd is, is hun droomwoning compleet.

We maakten van tevoren een uitgebreid wensenlijstje en dachten vast na over de stijl en indeling. “We wilden strak, maar wel warm en gezellig. De modern-landelijke stijl spreekt ons erg aan”, vertelt Marian. " Ze wijst: “Vandaar ook de houtlook tegels in de inloopdouche gecombineerd met mat zwarte kranen. Die doorbreken de strakke lijnen en maken het gezellig. Zo is de badkamer zowel een moderne badkamer als een landelijke badkamer. En we hebben op alle kamers boven laminaat met houtlook, dus leek het me mooi om die lijn ook in de badkamer door te trekken.” Marian had al mooie tegels met houtlook gezien die datzelfde effect geven. Die zijn het dus geworden. Het badkamermeubel springt in het oog door dit strak te houden met een warm matte grijslook.

Als ik binnen kom, straalt de badkamer gelijk het wellnessgevoel uit. Door de warme kleuren en materialen, maar ook door het ligbad en de ruime douche. Sinds de nieuwe badkamer hebben we meerdere reizen gemaakt, maar geen enkel hotel heeft onze badkamer nog overtroffen, al zeker niet met de heerlijke sunshower die elke dag mijn Vitamine-D-peil hoog houdt!”

 

Welkom in onze toonzaal

Kom je langs in onze toonzaal? Wij staan alvast klaar om je hartelijk te ontvangen. Samen creëren we een stijlvolle badkamer, 100 % op maat en binnen je budget.

Maak een afspraak

Afspraak maken? Of heeft u een vraag?

Neem dan best telefonisch contact op of stuur ons een mailtje. Wij beantwoorden uw aanvraag zo snel mogelijk!

Contact