Bubbelbad. Stoomdouche. Sunshower.

Pure luxe. Want met een bubbelbad, stoomdouche of sunshower in je gerenoveerde badkamer hoef je niet langer buitenshuis de wellness op te zoeken. Ideaal voor een gestolen momentje me-time.

Tip - Maak een moodboard op Pinterest met de foto’s van de wellnessoplossingen die je mooi vindt.

Infrarood spectrum

Het infrarood van Sunshower® bestaat uit twee golflengtes: de korte golf (IRA) en de middengolf (IRB). IRA dringt diep door in je lichaam en zorgt ervoor dat je lichaam opwarmt. Het verbetert je bloedsomloop waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd. Zo zorgt het ervoor dat zowel spierspanning als gewrichtspijn afneemt. IRB wordt bijna volledig geabsorbeerd door de bovenlagen van je huid, waardoor het warme gevoel ontstaat.

 

Infrarood weldaad voor spieren en gewrichten

Infrarood licht kan voor ons oog misschien onzichtbaar zijn, de werking van infrarood verwarming is onmiskenbaar. Enkele resultaten met infrarood? Spieren en gewrichten ontspannen, waardoor pijnklachten verminderen.

Infrarood verwarming verbetert je bloedcirculatie. Zo stimuleert je lichaam aanvoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen.

Dankzij de diepe warmte van infrarood ontspannen je spieren en gewrichten. Dat heeft een positieve werking op reumatische klachten.

Soorten UV-licht

Het UV-licht van Sunshower® bestaat uit twee golflengtes, namelijk UVA en UVB. Sunshower® straalt 80% UVB-licht en 20% UVA-licht uit. UVB-licht speelt een grote rol bij de aanmaak van vitamine D in de huid. UVA dringt dieper door in de huid en zet het aanwezige pigment om in een gezonde, zomerse teint.

Lage dosis

Bij Sunshower® staat veiligheid voorop. Daarom werken we nauw samen met medisch specialisten en doen we sinds 2007 onderzoek naar de effecten van UV-licht. Sunshower® levert altijd een slimme, veilige dosis UV-licht tijdens jouw dagelijkse doucheritueel.

Blijf gezond: Teveel zonlicht is niet goed voor je, maar te weinig is ook ongezond. Laag gedoseerd UV-licht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D en draagt bij aan een efficiënter immuunsysteem en een verbeterde mentale gezondheid.
Verbeter je mobiliteit: Infrarood licht verbetert de bloedsomloop en helpt zo om afvalstoffen sneller af te voeren. Het herstelt pijnlijke spieren en stimuleert het lichaam dieper te ontspannen.
Kost weinig energie, geeft veel energie: Per persoon kost een Sunshower ongeveer 12 euro per jaar. Wist je dat een Sunshower gemiddeld hetzelfde verbruikt als een waterkoker?““Normaal gesproken heb ik in de winter eczeemvlekjes in m’n gezicht, vlekjes die het UV-licht van Sunshower doen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Twee vliegen in één klap dus. En geen eczeem meer én ik zie er met een klein beetje kleur op mijn gezicht frisser en minder vermoeid uit.””


Miranda (38)“Sinds ik gebruik maak van het UV-licht van sunshower, slik ik geen Vitamine D meer in de winter.”


Robin (49)“Omdat we nu kleiner wonen was er voor een sauna geen ruimte meer. Daarom kwamen we uit bij Sunshower, de infrarood variant. En eerlijk is eerlijk, ik zou nooit meer anders willen.”


Liesbeth (67)Badkamer accessoires

Met kwalitatieve en elegante badkamer accessoires voeg je een persoonlijke toets toe aan je badkamer. Kies hier je sfeerscheppers.

Bekijk ook onze badkamer accessoires

Afspraak maken? Of heeft u een vraag?

Neem dan best telefonisch contact op of stuur ons een mailtje. Wij beantwoorden uw aanvraag zo snel mogelijk!

Contact